Založ si blog

Čo hnevá poslankyňu Remišovú ?

Pre poslankyňu Remišovú je neuveriteľné, že výsledky vyšetrovania „politicky citlivých“ káuz, ktoré ona odhaľuje sú „v súlade so zákonom“. Jej svet sa rúti, lebo namiesto jej „právneho názoru“ je to inak a tak závery polície, vyšetrovateľov považuje za folklór.

 

Ak sú závery polície a vyšetrovateľov správne, tak by sa pani poslankyňa mohla zamyslieť, skôr než sa postaví pred kamery. Mohla by sama seba spytovať, či skutočne jej kauzy sú iba jej fabuláciou alebo sú to obchodné prípady, ktoré sú v súlade s existujúcim právnym stavom. Takúto sebareflexiu by však mohla urobiť iba vtedy ak by venovala viac času príprave, viac času konzultáciám s právnikmi, s odborníkmi. Možno by porozumela aj tomu, že vysloviť súd o niekom, o niečom znamená viac ako vytvárať kauzy z domnienok.  Možno by prišla aj k záverom, že sú zlé zákony, lebo nepokrývajú všetky „podozrivé“ činy. V tom prípade by mohla iniciovať novely zákonov, namiesto pretŕčania sa pred kamerou s rýchlokvasnými kauzami.

 

0tázka je, či nový druh folklóru  nepriniesla na Slovensko pani poslankyňa Remišová a jej veselý tím OĽANO/NOVA. Vidím to tak, že táto folklórna skupina si pred kamerami vyspevuje vlastnú insitnú tvorbu a núti políciu spolu s vyšetrovateľmi tancovať podľa ich pesničky. Ak by to tak bolo, potom je na stole ďalšia otázka, či tento druh folklóru nie je pre Slovensko až príliš drahý.

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

30.09.2020

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť. Len už sa [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 137280x
Priemerná čítanosť článkov: 3269x

Autor blogu

Kategórie