Založ si blog

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť.

Len už sa nestrašme, len nás už nestrašte. Fakty sa dajú povedať jednou vetou a nie zabalené do vaty hrozieb a domnienok.

Už vieme, čo máme urobiť my občania, určili ste pravidlá, určili ste medze.

Teraz je na Vás pán premiér ukážte karty, aké esá máte aby ekonomika, zdravotníctvo, školstvo, zamestnanosť,…nás nezabila skôr ako banda covidov.

My si Vás platíme páni a dámy z vlády, tak ukážte tromfy ako ste pripravení Vy. Naše, občianske pravidlá sú jasné:

Každý premárnený deň Vám spočítame !!!

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Naše tiene chodia s nami

20.07.2020

Deň voľna v Danubiane je plný symboliky. Vstupujeme a tieň na dlažbe akoby vyjadroval výzvu, zastavte sa ľudia ! Kohúti na streche sa stále klbčia, doráňaní ale v túžbe vyhrať a položiť súpera na kolená ! Juraj Kukura v priebehu každej reprízy predstavenia „Biblia“ vytvára na plátne umelecký artefakt interpretácie vybraných príbehov z knihy kníh a tieto diela [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 136523x
Priemerná čítanosť článkov: 3251x

Autor blogu

Kategórie