Založ si blog

Vážený pán Michal Trnka

Vážený pán Michal Trnka

 

Rada by som zareagovala na Vaše nedávne vyjadrenia. Je mi ľúto, že Vás vo štvrtok skolila angína, mal ste horúčku a prakticky ste nebol schopný prehĺtať. Bola pred vami voľba citujem Vaše slová:  „buď si odsedieť niekoľko-hodinové čakanie na pohotovosti, alebo počkať 3 dni na termín u lekára, pretože som klient Procare a skorší pre mňa nemali (zrejme sú len pre exkluzívnejších pacientov). V tejto situácii, keď som rozmýšľal, ako sa niekde v piatok doprosím antibiotík“ (?!)

Príde mi naozaj tragikomické, čítať si na Facebooku o tom, že člen oligarchickej rodiny Trnkovcov, ktorá si kupuje politickú moc v tomto štáte tára bludy. Viete, pri angíne je bežné ísť k lekárovi a ten Vás vyšetrí a dokonca zadarmo. My všetci to vieme, len vy ste asi spadol z oblakov ak bežnú službu nášho zdravotníctva neviete využiť. Alebo by ste bol rád, aby Vašu angínku prišiel, priamo na plac, vyliečiť Váš osobný lekár(?!) Viac ako 5 miliónov občanov ide v takom stave k lekárovi, len dospelý chlap, dieťa multimilionára si s tým nevie poradiť. A svoju neschopnosť používa na osočovanie politického kritika oligarchov.

Vážený pán Trnka podporujete so svojim oteckom  „nových“ politikov a to je fajn. Je správne klásť si za cieľ obnovenie zdravotníctva aby nebolo, podľa Vašich kritérií, v „žalostnom“ stave. Dovolím si však konštatovať, že zatiaľ sú to len reči, lebo Vaši kamaráti napr. v Trnave, nič pre to nerobia. Ich niekoľkoročné pôsobenie v tomto meste a kraji nepocítilo posun zo „žalostného“ stavu k ideálu, ktorý sľubujete. Ak by to tak bolo, tak by ste netáral o tom, že Vás v Trnave na nádvorí skolila angína a vy nemáte kam ísť. Veď Trnava má svoju pohotovosť, veď Váš otecko vysedával s pánom primátorom na pivečku. Hm, ako to, že pán primátor nesleduje stav zdravotných služieb v svojom meste.

Vážený pán Trnka, strana, ktorú kritizujete dokázali udržať štandard bezplatnej zdravotnej starostlivosti. Mnohé vyspelé krajiny takýto štandard nemajú a ich občania si musia do/platiť aby dostali podobný štandard, prípadne lepšie služby.  A nepíšte bludy, ak nie ste schopný porovnať situáciu na Slovensku podľa reálnych parametrov a nielen domnienok. Aj v iných krajinách je  tolerovaná korupcia nielen v zdravotníctve ale i vo farmaceutickom priemysle, ktorý má globálny vplyv vo svete. Firma Eset so svojimi politickými nominantmi to však iste vyrieši. (!)

Ste táraj a politický hlupák, ak nevidíte viac úspechov tejto krajiny po 12 rokoch ako vlaky zadarmo.

Všetci občania, nielen tí, ktorí Vás podporujú, chcú mať šancu na život v štáte, ktorý funguje. Na rozdiel od Vás, vážený pán Trnka, státisíce občanov si myslí, že v takom štáte žijeme a tešia sa z každého kroku, ktorý smeruje k jeho zlepšeniu.

Vaši nominanti v Trnave sa zrejme neposunuli ani o ten malý krôčik, ak si v konečnom dôsledku neviete poradiť s angínou, ktorá Vás práve v tomto meste prepadla. A verte mi z takýchto diletantov ako ste vy mám strach i ja a zrejme i voliči Vášho politického oponenta.

Vážený pán Trnka, píšete, že Eset na Slovensku zamestnáva vyše 1000 vysoko kvalifikovaných ľudí. A teda by sa Vám mal niekto ospravedlniť aj za to, že platíte dane na Slovensku. Chápem, že ste hrdý na týchto ľudí, ktorí robia Vám i Vášmu oteckovi život krajším. Že sa Vám pri ňom žije lepšie ako mnohým tým, ktorí ako píšete „sú radi za každé zvýšenie minimálky, či malý vianočný príspevok“.

Myslím, že práve naopak, Vy by ste sa mal ospravedlniť týmto ľuďom. Sme totiž ľudia, ktorí oceňujú každú podporu štátu. Oceňujeme, že táto vláda stála za zvýšením zamestnanosti, za zvýšením minimálnej mzdy. Týmto ľuďom dlžíte, Vy pán Trnka,  ospravedlnenie, pretože svojou špičkovou prácou prispievajú na to, aby ste sa mal i Vy lepšie, lebo si môžu kúpiť aj produkty firmy Vášho otecka.

A na záver, pán Trnka. Majiteľom Esetu nikto nič nedlží. Ak vstúpili do politického boja prostredníctvom nastrčených figúrok, tak nech si zvyknú na kritiku. Vážený pán Trnka, utrite si soplíky a prestaňte vyplakávať. Ak za Vami bude výsledok, tak potom sa ozvite, zatiaľ s kamarátmi s mokrej štvrte iba sľubujete.

 

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

30.09.2020

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť. Len už sa [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 136878x
Priemerná čítanosť článkov: 3259x

Autor blogu

Kategórie