Založ si blog

Čo hnevá poslankyňu Remišovú ?

Pre poslankyňu Remišovú je neuveriteľné, že výsledky vyšetrovania „politicky citlivých“ káuz, ktoré ona odhaľuje sú „v súlade so zákonom“. Jej svet sa rúti, lebo namiesto jej „právneho názoru“ je to inak a tak závery polície, vyšetrovateľov považuje za folklór.

 

Ak sú závery polície a vyšetrovateľov správne, tak by sa pani poslankyňa mohla zamyslieť, skôr než sa postaví pred kamery. Mohla by sama seba spytovať, či skutočne jej kauzy sú iba jej fabuláciou alebo sú to obchodné prípady, ktoré sú v súlade s existujúcim právnym stavom. Takúto sebareflexiu by však mohla urobiť iba vtedy ak by venovala viac času príprave, viac času konzultáciám s právnikmi, s odborníkmi. Možno by porozumela aj tomu, že vysloviť súd o niekom, o niečom znamená viac ako vytvárať kauzy z domnienok.  Možno by prišla aj k záverom, že sú zlé zákony, lebo nepokrývajú všetky „podozrivé“ činy. V tom prípade by mohla iniciovať novely zákonov, namiesto pretŕčania sa pred kamerou s rýchlokvasnými kauzami.

 

0tázka je, či nový druh folklóru  nepriniesla na Slovensko pani poslankyňa Remišová a jej veselý tím OĽANO/NOVA. Vidím to tak, že táto folklórna skupina si pred kamerami vyspevuje vlastnú insitnú tvorbu a núti políciu spolu s vyšetrovateľmi tancovať podľa ich pesničky. Ak by to tak bolo, potom je na stole ďalšia otázka, či tento druh folklóru nie je pre Slovensko až príliš drahý.

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

30.09.2020

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť. Len už sa [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 136530x
Priemerná čítanosť článkov: 3251x

Autor blogu

Kategórie