Založ si blog

Konečne sú Matovič s Lipšicom užitoční! ! !

Šesť rokov v parlamente, šesť rokov plamenných a  planých rečí. Mnohí im uverili a zaplatili im teplé, dobré platené miestečka v parlamente. Žiaden úžitok z Matoviča a Lipšica nebol, napriek tomu zo štátneho rozpočtu žili.

 

Ale časy sa menia, možno konečne k lepšiemu.

 

Obaja pozvali ľudí na BONAPARTY aby časť šesťročného dlhu splatili. Rozložili pojazdnú gril stanicu a ponúkali vlastnými rukami pripravené teplé, resp. horúce párky v rožku. Tisíc hladných Bratislavčanov v čiernych matovičových tričkách s hotdogom v ústach sa radovali z toho ako dobre si zvolili. Veď kto by nechcel jedlo a oblečenie zadara. Teda nie celkom zadarmo, veď ľudia si ich voľbami predplatili,ale aspoň niečo.

 

Páni poslanci Matovič a Lipšic, konečne ste si našli správnu profesiu. Konečne vrátite ľuďom to, čo ste im zo štátneho rozpočtu zobrali na financovanie mini strany Matovič and spol.

 

Len tak ďalej páni, konečne Vaše počínanie dáva zmysel. Príprava horúcich párkov je užitočnejšia ako ohováranie, domnienky, nadávky, … možno ste skutočne našli spôsob ako slúžiť ľuďom.

 

 

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

30.09.2020

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť. Len už sa [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 137023x
Priemerná čítanosť článkov: 3262x

Autor blogu

Kategórie