Konečne sú Matovič s Lipšicom užitoční! ! !

11. júla 2016, bveronika, Spoločenské reflexie

Šesť rokov v parlamente, šesť rokov plamenných a  planých rečí. Mnohí im uverili a zaplatili im teplé, dobré platené miestečka v parlamente. Žiaden úžitok z Matoviča a Lipšica nebol, napriek tomu zo štátneho rozpočtu žili.

 

Ale časy sa menia, možno konečne k lepšiemu.

 

Obaja pozvali ľudí na BONAPARTY aby časť šesťročného dlhu splatili. Rozložili pojazdnú gril stanicu a ponúkali vlastnými rukami pripravené teplé, resp. horúce párky v rožku. Tisíc hladných Bratislavčanov v čiernych matovičových tričkách s hotdogom v ústach sa radovali z toho ako dobre si zvolili. Veď kto by nechcel jedlo a oblečenie zadara. Teda nie celkom zadarmo, veď ľudia si ich voľbami predplatili,ale aspoň niečo.

 

Páni poslanci Matovič a Lipšic, konečne ste si našli správnu profesiu. Konečne vrátite ľuďom to, čo ste im zo štátneho rozpočtu zobrali na financovanie mini strany Matovič and spol.

 

Len tak ďalej páni, konečne Vaše počínanie dáva zmysel. Príprava horúcich párkov je užitočnejšia ako ohováranie, domnienky, nadávky, … možno ste skutočne našli spôsob ako slúžiť ľuďom.