Ako štvaná zver. . .

23. apríla 2016, bveronika, Spoločenské reflexie

Žalúdok sa mi takmer obrátil, keď som počúvala pána Matoviča, Galka, Lipšica a im podobných opozičných poslancov v parlamente. Jeden za druhým prezentovali ako im záleží na dobrom zdravotnom stave premiéra Roberta Fica.  Zabudli však na jedno podstatné, ospravedlniť sa a priznať svoj podiel viny. Všetci traja ako nadŕžaní lovci štvali premiéra celé minulé volebné obdobie a neprestali ani po tom. Využívali všetky možnosti aby ho očiernili, aby ho dostali na lopatky. A podarilo sa im to, premiér sa takmer dostal na lopatu tej „zubatej“.

Vraj mu želajú skoré uzdravenie. Ich slová „súcitu“ znejú nepresvedčivo. Títo páni dokázali v svojej politickej kariére, že im chýba nielen súdnosť ale i srdce. Ak by mali rozum, tak by využili právny spôsob na to aby odhalili „zlodejiny“. Ak by mali srdce, tak by v ich slovách bolo viac ľudskosti a menej zjavnej verbálnej agresie.

Ako hlboko ešte padnú títo páni netuším. Z ich vystúpení som však mala pocit, že sa už nevedia dočkať uzdravenia Róberta Fica, aby mohli opäť začať poľovať. A zrejme im nie je dosť, už si vybrali ďalších Bugára, Danka,…

Krvilační lovci Matovič, Galko, Lipšic stále púšťajú ohnivé plamenné reči, som zvedavá, dokedy…dokedy im to náš právny systém bude tolerovať.