Založ si blog

Novinári sú, či nie sú cudzí agenti?

Posledné roky je novinárska obec nálepkovaná rôznymi označeniami, sú „prestitúti“, „lipšicovo stádo“,… Najnovšie „cudzí agent“.

 

Neprislúcha mi vyhodnotiť, kto z novinárov si tieto nálepky zaslúži a kto nie. Ako čitateľka som však prestala dôverovať mainstreamovej tlači a mnohé tzv. fakty publikované v printových médiach si preverujem a konfrontujem z nezávislých zdrojov alebo nezávislých médií. Uvedomila som si, že „oficiálne“ médiá nie sú skutočne nezávislé a teda neponúkajú objektívne fakty a ani väčšinový názor.

Za každým médiom je vlastník, často zahraničný. Majiteľ býva zo skupiny tzv. „oligarchov“. Tí majú vlastné záujmy so Slovenskom a tie cez kúpené médiá a kúpených zamestnancov skrytou formou ovplyvňujú. Chcú, aby sme uverili, že je to väčšinový názor. Robí sa to takou formou, že si novinári posúvajú informácie a potom ich púšťajú do éteru v zmysle „jeden za všetkých, všetci za jedného“.  A takto sa vytvára dojem väčšinového názoru. Je to prirodzene iba manipulácia a pokus o vytváranie väčšinového názoru. V skutočnosti ide o realizáciu vlastných záujmov aj za cenu destabilizácie spoločnosti. Preto sa zmietame už od nežnej revolúcie vo vlnách boja o moc oligarchov. Raz vyhráva jedna skupina, inokedy druhá.

Slovák však nevyhráva, jeho bankové konto sa nezvyšuje. Bankové kontá oligarchov sa po každej výhre zvýšia skokom. Mzda Slováka v celosvetovom rebríčku sa neposúva hore, oligarchovia Slovenska však na rebríčku vystupujú stále vyššie.

Ak je teda novinár zamestnaný u zahraničného vlastníka, ktorý patrí k skupine oligarchov, nie je možné sa čudovať, že  jeho práca je ovplyvnená záujmami vlastníka. Potom vyznieva naozaj smiešne, ak novinár bojuje proti vplyvu oligarchov vo vláde, pričom sám je platený oligarchom. Vyznieva skutočne nedôveryhodne, ak novinár platený zahraničným majiteľom, sa snaží presvedčiť, že kope za Slovensko.

Je preto namieste sa pýtať. Nie je novinár súčasne i agentom cudzích, nie slovenských záujmov? Uvedomujú si novinári, že túto hru na platených agentov so Slovenskom hrajú? Nie je novinárovi ako človeku zo seba zle?

 

Nie som agentka Kočnera, ani náhodou. Ale spôsob ako zareagoval je pre mňa poučením.

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

30.09.2020

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť. Len už sa [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 136524x
Priemerná čítanosť článkov: 3251x

Autor blogu

Kategórie