Založ si blog

Úradnícka vláda nie je pre Slovensko demokratickým riešením

O tom, že vražda dvoch mladých ľudí bola zneužitá na destabilizovanie spoločnosti už snáď nikto, kto sleduje mediálny vývoj situácie, nepochybuje. Uvediem kroky vedúce k destabilizácii,  ako ich vidím ja:

  1. Nicholson, kanadský občan príde na Slovensko, založí si rodinu a rozpúta „spoločenské peklo“ okolo gorily. Nevyšlo to. Prípad gorila sa dostal na stôl orgánom, ktoré o spravodlivosti rozhodujú, krajina sa upokojila, a hospodársky začala šľapať.
  2. Nicholson odovzdá začínajúcemu novinárovi informácie o talianskej mafii na Slovensku, rozpúta mediálne kolečko a po vražde mladých ľudí, ktorých touto témou naočkoval, utečie do Kanady.
  3. Nicholson z kanadského „azylu“ využije svoju exmanželku Nicholsonovú_Ďuriš, aby šírila bludy/resp. jeho hypotézy na tlačovkách.
  4. Nicholsonová dňa 27.2. 2018, ako podpredsedníčka parlamentu, v rádiu Aktuál oznámi Slovensku, že „musí dôjsť k prevratu“
  5. Prezident Slovenskej republiky mlčí, v pohode si užíva dovolenku, lyžuje si a v krajine, v ktorej je prezidentom, sa pripravuje prevrat.
  6. Mimovládky, novinári, opoziční politici organizujú „tichý pochod“, ktorý nie je ani trochu tichý, ani trochu apolitický. Brána úradu vlády je násilne dobýjaná masou hulákajúcich mladíkov a to už za podpory prezidenta SR, ktorý sa na pochode zúčastnil.
  7. Prezident oznamuje, že bude mať dôležitú „reč“ v nedeľu po správach, teda sedem dní po vražde.
  8. Ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská balí kufre napriek mediálne rozvírenej informácii o „súdnej mafii“. S Kaliňákom, ktorý pracuje na vyriešení vraždy z postu svojej funkcie, sa už nebaví ale ani necíti povinnosť preveriť a doriešiť „problém/kauzu“ v svojom rezorte. Kladie si podmienky, o ktorých vie, že sa nesplnia, aby mohla utiecť a nič neriešiť.
  9. Objavuje sa/podsúva sa názor (E. Chmelár), že úradnicka vláda bude najlepším riešením.

Vyvstáva otázka, pre koho bude úradnícka vláda najlepším riešením? V parlamentných voľbách ľudia rozhodli. Súčasná vláda zabezpečila, že ekonomika šľape ako nikdy predtým, že nezamestnanosť klesla ako nikdy predtým, že sú rozpracované a pripravené ďalšie ekonomické, sociálne projekty,…

Ako dopadneme s tým najlepším riešením?

  1. Ministerka spravodlivosti utečie, Most Híd, utečie, vláda padne.
  2. Prezident, ktorý doposiaľ bol v pohode, vymenuje „svojho“ muža, aby zostavil úradnícku vládu.
  3. Prezidentov muž privedie do vlády „odborníkov“ lojálnych prezidentovi.
  4. Parlament úradnícku vládu neschváli
  5. Úradnícka vláda bude pod vedením prezidentovho ansáblu viesť túto krajinu pol roka
  6. Za pol roka nestihne ani zamak preniknúť do projektov tak, aby ich riadili. Dokáže však narobiť kauzy jednu za druhou.
  7. Slovensko, ktoré malo šancu dostať sa do ekonomickej pohody, sa dostane do víru vyfabrikovaných káuz, mediálnych proroctiev, totálneho chaosu …

Kto vlastne bude riadiť túto krajinu? Kto to všetko naplánoval? Kde vedú nitky rozpútavajúce chaos?

Demokracia je o pravidlách. Jedno z pravidiel je, že ľudia rozhodujú, kto bude riadiť túto krajinu. A tak by sme mali tieto pravidla dodržiavať. Ak padne vláda lebo koaličný partner zdupká, je treba vypísať predčasné voľby a v nich sa rozhodne, kto bude vládnuť. Ak padne vláda, pretože sú tu rôzne podozrenia, tak nemôže byť nahradená vládou zostavenou prezidentom, ktorý sám je objektom mnohých podozrení.  Kto zaručí, že prezident je garantom „spravodlivosti“, ak sám sa dopustil/dopúšťa prešľapov.

 

O svojej krajine by mali rozhodovať ľudia v demokratických voľbách

 

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

30.09.2020

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť. Len už sa [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 136912x
Priemerná čítanosť článkov: 3260x

Autor blogu

Kategórie