Založ si blog

Eurootec, euromatka

Sme Európania, máme európske hodnoty, tradície, kultúru,… Jedna z nich je: „váž si otca svojho a matku svoju. V súlade s touto tradíciou sa objavujú samozvaní „eurootcovia“ a „euromatky“. Keď euromatka otvorí náruč pre deti, dospelých, chudobných, bohatých všetkých národov, eurootec dá jasný pokyn, kto sa o týchto ľudí postará. A Európania, či chcú alebo nechcú musia splniť, čo matka spôsobila a otec prikázal, lebo ak nie, neposlušní dostanú zaracha a nedostanú vreckové. Euromatka ani eurootec nemusia počúvať obavy vlastných „detí“, lebo tradícia je taká: „poslúchaj otca svojho a matku svoju“, lebo tí vedia najlepšie, čo je pre teba dobré.

 

Pani Merkelová, sa nominovala do role euromatky. Jean Claude Juncker už dávno vyjadruje svoje vnútorné presvedčenie, že je otcom Európanov a teda môže si bez problémov so svojimi „synmi“ robiť, čo uzná za vhodné. Jean Claude je proste veselý, žoviálny chlapík.

 

Chcela by som poslať odkaz týmto samozvaným: Som Európanka a chcem sa sama rozhodovať kedy a ako pomôžem tým, ktorí o moju pomoc stoja a o pomoc požiadajú.

 

Tento malý chlapec o mne vie, že to myslím vážne, lebo sme spolu strávili čas na stanici Keleti hrou. Skúmali sme fotoaparát, fotografovali, ukazovala som mu fotky Slovenska a jeho ľudí…proste bolo nám spolu dobre a rád si zobral jeden z pripravených balíčkov pre seba a svoju rodinu, ktorá neďaleko spala.

01_DSC_5479_pravda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slováci vedia a chcú pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Nevieme poskytnúť migrantmi očakávaný vyšší životný štandard ako má väčšina z obyvateľov Slovenska. Neuvážené veľkorysé gestá pani Merkelovej, Jean Claude Junckera  sú možno vhodné v krajine, kde sú na to ekonomické možnosti. Slovensko môže podať pomocnú ruku iba v tom rozsahu, na čo má. V našej krajine je bohužiaľ veľa chudobných, ktorí by možno radi prijali podmienky záchytných táborov, kde by mali strechu nad hlavou, stravu, teplo a drobné vreckové pre osobnú spotrebu.

 

Zvolila som si svojich zástupcov vo vlastnej krajine a chcem aby boli rešpektované ich obavy, aby boli rešpektované ich pripomienky a názory. Sú zodpovední za ochranu našej krajiny, za našu i moju bezpečnosť. Majú k tomu môj mandát. Pani Merkelová ani Jean Claude Juncker nedostali poverenie aby za mňa rozhodovali.

 

 

Vrchná veliteľka, stopnite to ! ! !

28.10.2020

Testy sú neúčinné, dnes to už vieme od skutočných odborníkov, špecialistov. Napriek tomu „vylodenie v Normandii“ je naplánované. Nakúpenie bezcenných testov je treba použiť. Vojenská operácia dvoch veliteľov s modrou knižkou neznámej diagnózy je v plnom prúde. Rukojemníci sú v pohotovosti, pripravení podrobiť sa nátlaku. Možno sa nainfikujú, či ochorejú [...]

Život v dobe, keď „plán je mať plán“

23.10.2020

Dohodnutú drobnú údržbu bytu som preventívne zrušila, aby som ochránila 90 ročnú mamu pred stykom s majstrami. Telefonujem údržbárovi dôvod. Vzdychne si a povie: „Včera mi z nemocnice doviezli 84 ročnú mamu so zápalom pľúc do domáceho ošetrenia, lebo covid…. Všetko sa odkladá, všetko je v pohotovosti, lebo taký je „plán“. V najviac ohrozených [...]

Každý premárnený deň Vám spočítame ! !!

30.09.2020

Dostali nás tam kde chceli, do zóny strachu, vy hnusní covidi. Už ani tasiť nemôžeme, len do zemlianky sa zahrabme. Nemám rada statusy o strachu, všetci predsa milujeme svojich blížnych a ublížiť im nechceme a ani seba zbytočne nepoškodzujeme. Mám pocit, že sme vo vojnovej zóne s pravidelnou dávkou bombardovania a náletov, v kryte zalezení bez možnosti vyliezť. Len už sa [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 136521x
Priemerná čítanosť článkov: 3251x

Autor blogu

Kategórie